Glada nyheter, illamående och skrivkramp

Jag har glada nyheter! Jag har en lite bulle i ugnen som är färdigbakad den 20 mars. Det känns som om jag har världens värsta bakfylla och jag kan inte behålla någon mat. Men vi är väldigt förväntningsfulla och ser fram emot tillskottet till vår lilla familj.

Men nu tillbaka till verkligheten; saken är att jag sitter lite fast med mitt projekt och vet inte riktigt hur jag skall komma vidare. Jag hittar inget att läsa och har ingen inspiration till något. Nästa vecka skall jag träffa min nya handledare Niels Rosing-Schow och jag hoppas på att han kan hjälpa mig vidare.

För er som inte känner till Niels Rosing-Schow så är han en av Danmarks mest kända kompositörer och professor på konservatoriet. Jag får faktiskt erkänna att jag är lite nervös.

Jag har nu även läst Anne Gry Hauglands bok Kunstnerisk udviklingsvirksomhed – antologi 2016 och hennes artikel KUV i praksis – om Kunstnerisk Udviklingsvirksomhed.