Dokumentation av projektet

Som ni nu vid det här laget har märkt så har jag valt att dokumentera mitt projekts process i bloggform och lägga upp det på min hemsida.

Från början hade jag tänkt att göra en app, men efter att ha spenderat tre dagar med att försöka lära mig hur man gjorde, gav jag upp. Jag har även märkt att folk mer och mer slutar använda appar och föredrar något som är browserbaserat.

Jag tänkte sedan att jag istället skulle intervjua publiken och lägga ut det på Youtube. Det var dock inte någon i min umgängeskrets som ville prata öppet om sin ”högre musikupplevelse” på Youtube, vilket man kan förstå.

Därför valde jag att låta er följa med på projektets utveckling här på min projektblogg. Ni kan även se konsertmaterialet här på hemsidan.

När jag har sökt efter inspiration och kunskap till mitt projekt har jag läst en del avhandlingar och artiklar. Mycket av min tid har gått åt att slå upp ord som jag inte förstått. För att ni lättare ska förstå innehållet i mitt arbete har jag försökt skriva med ett enklare språk. Jag vill gärna att alla skall kunna förstå mitt arbete och inte begränsa det till en liten skara akademiker.